Pakkauskoot: 250 ml
Ainesosat:

AQUA Vesi, COCO-BETAINE Mieto pesevä aine,
COCAMIDOPROPYL BETAINE Mieto pesevä aine,
SODIUM METHYL COCOYL TAURATE Mieto pesevä aine,
SUNFLOWEROYL METHYLGLUCAMIDE Mieto pesevä aine, pehmeä tunne iholla, muodostaa pehmeämmän vaahdon,
GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE Hiusta hoitava, parantaa hiusten märkäkammattavuutta,
GLYCERIN Glyseroli kosteutttaa ihoa,
SODIUM COCOYL ISETHIONATE Mieto pesevä aine,
SODIUM CHLORIDE Paksuntava aine,
CITRIC ACID Auttaa pitämään pH:n oikeana,
SODIUM BENZOATE Säilöntäaine.
POTASSIUM SORBATE Säilöntäaine

Kierrätysohje: Muovipakkausten pullo ja korkki ovat eri muovilaatua (HDPE ja PP). Huuhtele pakkaus kylmällä vedellä, irrota korkki pullosta ja laita molemmat muovinkeräykseen.

LV biohajoava shampoo

Kotimainen hajusteeton ja väriaineeton shampoo, joka on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

Vastuullisuus

LV biohajoava shampoo on kestävämpi valinta, sillä se valmistetaan uusiutuvalla energialla ja pakkauksen muovin määrää on vähennetty.

LV biohajoava shampoo on kotimainen sulfaatiton, hajusteeton ja väriaineeton shampoo, joka on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Shampoo on biohajoava ja vegaaninen, eikä sitä ole testattu eläimillä. Shampoo valmistetaan tuotantolaitoksessa, jossa käytetään tuulivoimalla tuotettua uusiutuvaa energiaa. Tuotantolaitoksella ISO 14001 -ympäristösertifikaatti, joka määrittelee resurssit, prosessit ja menetelmät, joiden avulla organisaatio pystyy noudattamaan sitä sitovia ympäristötavoitteita. Yritys on BSCI Amforin jäsen ja teettää auditointeja toimittajilleen.

Shampoolla on Avainlippumerkki. Merkki myönnetään tuotteelle jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia omakustannusarvosta. Tämä kattaa mm. raaka-aineet, pakkaustarvikkeet ja alihankinnat. Shampoo on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Tuotteen pakkaus on valmistettu neitseellisestä muovista, joka varmistaa että tuotteeseen ei tartu hajuja ja sopii näin hajusteyliherkille ihmisille. Kierrätettävä muovipullo on valmistettu Suomessa. Yritys on vähentänyt käytettävän muovin määrän tähän mennessä 3000 tonnia keventämällä pakkauksia. 

Vuodesta 2021 alkaen Heinäveden tehtaiden ja Vantaan Viinikkalan logistiikkakeskuksen välisissä kuljetuksissa on käytetty Neste My Uusiutuva Diesel -polttoainetta. Yrityksen Heinäveden-tehdas työllistää noin 60 henkilöä, ja se on paikkakunnan suurin yksityinen työnantaja.