Ainesosat:

Teevariantteihin kuuluu Seremonialaatuinen Matcha, Natcha (Nokkos-matcha), Guayusa yrttitee ja The Good Guysin Signature blend.

Luomusertifioidut teet

Vastuullisuus

The Good Guys -teet ovat kestävämpi valinta, sillä teen viljelyssä on otettu huomioon ympäristö- ja sosiaalinen vastuu.

The Good Guysin teet ovat luomusertifioituja teelaatuja.

Luomulaatuinen The Good Guys Matcha on seremonialaatuinen matcha Fujiedan alueelta Japanista. Matcha valmistetaan Yabukita-teelajikkeen lehdistä.

Luomulaatuinen Nokkos matcha eli Natcha on valmistettu niin ikään Yabukita-lajikkeen lehdistä ja kotimaisesta luomunokkosjauheesta.

The Good Guys Signature Blend -teesekoitus on Kiinasta alkuperäisin olevan mustan ja vihreän teen sekoitus. Teesekoitus on luomusertifioitu. Myös Guayusa (Ilex guayusa) yrttitee, joka on peräisin Ecuadorista ja valmistetaan orjanlaakereihin kuuluvan pensaan lehdistä, on luomusertifioitu.

Teet ostetaan eurooppalaiselta tukkumyyjältä. Tukkumyyjällä on Reilu kauppa -sertifikaatti ja se on World Fair Trade Organizationin jäsen. Teen viljelijöille maksetaan aina vähintään Reilun kaupan takuuhinta, joka vähimmillään kattaa tuotannon kustannukset sekä sen päälle Reilun kaupan lisä. Reilun kaupan lisä on raha, joka maksetaan tuotantohinnan päälle ja jonka käytöstä viljelijäyhteisöt päättävät yhdessä. Se on tarkoitettu paikallisen yhteisön sosiaalisiin ja taloudellisiin hankkeisiin, eli sillä voidaan esimerkiksi rakentaa kouluja ja asuntoja, hankkia terveydenhuoltoa tai parantaa viljelyedellytyksiä. Lapsityövoiman hyväksikäyttö on kielletty.

The Good Guysin tavoitteena on tulevaisuudessa ostaa tee suoraan tuottajilta.

Teet kuljetetaan laivalla EU-alueelle ja EU-alueen sisällä tee liikkuu maantiekuljetuksilla. Yrityksen toimitiloissa käytettävä sähkö on tuotettu 76% uusiutuvalla energialla, loput 16% puuperäisellä polttoaineella ja noin 7%  sekajätteen polttamisella. Toimitilan energiatehokkuutta on parannettu lämmön talteenotolla.

Etiketit valmistetaan kierrätyspaperista ja niiden painatuksessa käytetään painomusteita, joissa ei ole ympäristölle haitallisisa kemikaaleja.

Verkkokaupan kautta tilatut tuotteet lähetetään asiakkaille Suomessa valmistettuun pahviin pakattuina DB Schenkerin ja Postin palveluja hyödyntäen.