Kotisiivoukset

Kemikaalittomat siivouspalvelut Pirkanmaan alueella

Vastuullisuus

HygiSAFE kotisiivoukset ovat kestävämpi valinta sillä käytetty menetelmä korvaa suuren määrän puhdistusaineita, koneita ja laitteita sekä säästää vettä.

Päästöjen vähentäminen

HygiSAFE tekee kemikaalittomia kotisiivouksia Pirkanmaan alueella. Sopimusasiakkaille tuodaan siivouksessa käytettävät tarvikkeet kotiin, jolloin niitä voi käyttää myös itse siivousten välillä. Siivoukseen tarvittavat liinat pestään asiakkaan luona, jolloin likaisia liinoja ei tarvitse kuljettaa muovipusseissa pestäväksi toisaalle. Lisäksi siivousvälineiden sijoittaminen sopimusasiakkaiden luo mahdollistaa siivoojien kulkemisen kohteiden välillä myös joukkoliikennettä käyttäen. Kohteiden välillä kuljetaan myös autoilla, jotka ovat bensa- ja dieselkäyttöisiä. Kun autokannan uusinta on ajankohtaista, yritys harkitsee sähköhybridien hankintaa.

Siivousvälineet ja resurssit

Siivoukset tehdään ilman pesuaineita, käyttäen ainoastaan kuivahöyryä ja siivousliinoja. Mikäli kohde vaatii imurointia, käytetään tehokasta ammattikäyttöön soveltuvaa imuria. Imurissa on erittäin tehokas suodatin, jolloin pöly ei pääse takaisin huoneilmaan. Kuivahöyrysiivous mahdollistaa myös huonekalujen, patjojen ja mattojen puhdistuksen paikallaan, jolloin niitä ei tarvitse kuljettaa toisaalle puhdistettavaksi. Kemikaaliton kotisiivous vie vähemmän resursseja kuin perinteinen kotisiivous. Vettä suuren kolmion siivoukseen käytetään noin 4 litraa, puhdistusaineita ei lainkaan. HygiSAFE myös työllistää erilaisista lähtökohdista tulevia ihmisiä ja mahdollistaa työelämään pääsyä myös vaikeammin työllistyville.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen