Kotimainen soitonopetuksen verkkopalvelu

Soiton- ja laulunopetuksen verkkopalvelu

Vastuullisuus

Rockway – Kotimainen soitonopetuksen verkkopalvelu on kestävämpi valinta, sillä palvelu tukee musiikin harrastusmahdollisuuksien tasavertaisuutta tarjoamalla olinpaikasta riippumatta jokaiselle mahdollisuuden saada tasokasta soiton- ja laulunopetusta ammattiopettajilta. Soitonopetusta saadakseen ei tarvitse liikkua vaan opiskella voi esimerkiksi omassa kodissa.

Palvelun ydin

Rockway.fi on kotimainen soitonopetuksen verkkopalvelu, joka tarjoaa ammattimuusikoiden tekemiä kurssikokonaisuuksia. Palvelussa on opetusvideoita eri bändisoittimien harjoitteluun, lauluun sekä biisinkirjoitukseen kaikentasoisille musiikin harrastajille. Palvelu tukee musiikin harrastamisen mahdollisuuksien tasavertaisuutta, sillä palvelua saa alkuun kokeilla maksutta. Rockway-palvelun kursseja saa myös lainattua 80% Suomen kirjastoista.

Energiankäyttö ja hiilijalanjälki

Verkkopalvelun sisällöt kuvataan Helsingin Pasilassa, jonne on helppo kulkea julkisilla kulkuvälineillä. Tuotanto on valaistu led-valoilla ja tilassa käytettävän sähkö alkuperä on kokonaan uusiutuvaa vesivoimaa.  Tilan käyttöastetta nostetaan vuokraamalla sitä ulkopuolisille tuotannoille muina aikoina.

Rockway pyrkii entisestään vähentämään paperitulosteiden määrää ja tarkastelemaan digitaalisen hiilijalanjäljen pienentämisen mahdollisuutta, muun muassa heidän käyttämiensä palvelimien osalta.

Sosiaalinen vastuullisuus

Rockway työllistää useita maahanmuuttajataustaisia työntekijöitä. Rekrytoinnissa hakemukset ja ansioluettelot käsitellään sukupuolineutraalisti. Ala on miesvaltainen, mutta Rockwayn kolmessa edellisessä rekrytoinnissa palkatut ovat olleet muita kuin miehiä.

 “Kuukauden lahjoitus” -sivulla Rockway lahjoittaa soittimia niitä tarvitseville. Kuukausilahjoitukset ovat uusia instrumentteja. Lahjoitusten toimittaminen voittajalle tapahtuu Rockwayn bensakäyttöisellä henkilöautolla, mikäli voittaja ei pysty itse noutamaan lahjoitusta. Pitkän matkan kuljetuksille on käytössä Postin ja Matkahuollon palvelut. Lahjoitus lähetetään omassa laatikossaan, joten ylimääräisiä pakkausmateriaaleja ei käytetä.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen