Categories , Vastuullisuuden avainsanat: , ,
Ainesosat:

Kotimaisen lihateollisuuden sivuvirrat, kotimainen kaura ja peruna. Valmistus Suomessa suomalaisista raaka-aineista. Avainlippu-merkitty.

Kotimainen kissanruokasarja

Kissojen kuivaruokasarja kotimaisista raaka-aineista

Vastuullisuus

Dagsmark-kissanruoka on kestävämpi valinta, koska siinä hyödynnetään tehokkaasti kotimaisen elintarviketuotannon sivuvirtoja ja reseptiikassa on huomioitu pienempi hiilijalanjälki.

Dagsmark-kissaruoan raaka-aineet

Dagsmark-kissanruoka valmistetaan Suomessa hyödyntämällä jo olemassaolevia elintarvikeketjuja ja ihmisravinnoksi kelpaamattomia ruhonosia. Suurin osa raaka-aineista on kotimaisia ja tavoitteena on, että kaikki raaka-aineet ovat kotimaisia alkuvuonna 2022. Reseptiikassa on huomioitu ilmasto- ja ympäristövaikutukset ja raaka-aineiksi on valittu esimerkiksi naudan ja riisin sijaan kanaa sekä kauraa.

Tuotanto & kuljetus

Tuotannossa käytetään uusiutuvaa sähköä ja tehtaan toimintaa pyritään tehostamaan jatkuvasti hiilijalanjälkeä pienentäen. Tuote pakataan kierrätettävään muovipakkaukseen. Kuljetustarpeet on minimoitu osallistumalla tavaraliikenteen yhteiskuljetuksiin. Tuotteella on Avainlippu-merkki osoituksena kotimaisesta työstä.