Ainesosat:

83% ECONYL?Yarn (100% kierrätysmateriaali) / 10% Lycra?Sport / 7% PA

Kompressiosukat

Eco Medium on ekologinen keskitason kompressiosukka, joka on suunniteltu kokopäiväiseen käyttöön. Sukka sopii loistavasti liikuntaan, seisomatyöhön ja matkustamiseen ns. lento/tuki-sukka.

Sukkia löytyy kahdessa eri pituudessa:
Kompressiosukat Eco High
Kompressiosukat Eco Medium

Vastuullisuus

Zero Pointin trikoo- ja kompressiovaatteet ovat kestävämpi valinta, sillä niiden valmistusmateriaalina käytetään kiertotaloustuotetta.

Muovijätteestä valmistettu materiaali

Zero Pointin toiminnalliset vaatteet valmistetaan ECONYL®-kuidusta, joka on meristä kerätystä muovijätteestä valmistettava nailonmateriaali. Kierrätysmateriaalin hyödyntämisen säästää jokaista 10 000 nailontonnia kohden jopa 11 130 tonnia raakaöljyä sekä 57 100 tonnia hiilidioksidipäästöjä. Kierrätetyn ECONYL®-nailonin valmistus vähentää kasvihuonekaasupäästöjä 80% verrattuna öljystä valmistettuun nailoniin.

Valmistus ja toimitus

Zeropointin tuotteet valmistetaan Italiassa käyttäen 95-prosenttisesti sertifioitua uusiutuvaa energiaa. Tuotteisiin lisätään muutama prosentti lycraa ja polyamidia, jotta niihin saadaan teknisen vaatteen tarvitsema elastisuus ja kestävyys. Tuotteet pakataan kierrätyspahvista valmistettuihin pahvipakkauksiin ja kuljetetaan maantie- ja laivarahtina Suomeen. Elinkaaren lopussa tuotteet kierrätetään tekstiilinkeräykseen.