Tule mukaan ja tee oma kestävän kulutuksen lupauksesi! Jokaista meistä tarvitaan.

Pakkauskoot: 2.1kg
Ainesosat: Sisältö:Lasiastia 3L, tee 15g, sokeri 180g, scoby (kombucha-kasvusto), kangasliina, naru, lämpömittari, haudutuspussi, ohjeetAINESOSAT:FI: Ruokosokeri*, Sencha – vihreä tee*, Keemun – musta tee*, kombucha-kasvusto*SE: Socker*, Sencha – grönt te*, Keemun – svart te*, kombucha-kultur** luomua / *ekologisk ingrediens

Kombucha Starter Kit

The Good Guys

Aloituspakkaus jossa on kaikki tarvikkeet ja ohjeet mitä tarvitaan ensimmäisen 3 litran kombuchaerän valmistamiseen kotona.

Vastuullisuus

The Good Guysin Kombucha, Herbal Kombucha ja Natcha (nokkos-matcha) ovat luomusertifioituja luonnollisia virvoitusjuomia. Niissä ei ole lisättyjä väri- eikä säilöntäaineita ja ne valmistetaan Pirkkalassa. Kombucha-saippua valmistetaan Flow Cosmeticsin kanssa tuotannosta poistetusta scobysta (bakteeri- ja hiivakulttuuri), jolloin ylijäävä raaka-aine saadaan uuteen käyttöön. Kombucha Starter Kit mahdollistaa kombuchan valmistuksen jokaisessa kotikeittiössä. Näin säästytään pakkaus- ja tuotantopäästöiltä. Kombuchan valmistuksen ytimessä on tee, jonka tuotanto-olosuhteisiin yritys on käynyt tutustumassa esimerkiksi Sri Lankassa.