Tule mukaan ja tee oma kestävän kulutuksen lupauksesi! Jokaista meistä tarvitaan.

Ainesosat: Sisältö:Kombucha Scoby, kombucha-nesteAINESOSAT:FI: Kombucha-kulttuuri*, vesi, ruokosokeri*, vihreä tee*, musta tee*SE: Kombucha-kultur*, vatten, socker*, grönt te*, svart te** luomua / *ekologisk ingrediens
Kierrätysohje: Biohajoava

Kombucha Scoby M-koko

The Good Guys

Suomessa luomuraaka-aineilla kasvatettu halkaisijaltaan 9-10 cm, elinvoimainen Scoby vahvassa startterinesteessä valmiina tekemään herkullista kombuchaa. Scobyllä voi valmistaa suoraan 3 litraa kombuchaa.

Vastuullisuus

The Good Guysin Kombucha, Herbal Kombucha ja Natcha (nokkos-matcha) ovat luomusertifioituja luonnollisia virvoitusjuomia. Niissä ei ole lisättyjä väri- eikä säilöntäaineita ja ne valmistetaan Pirkkalassa. Kombucha-saippua valmistetaan Flow Cosmeticsin kanssa tuotannosta poistetusta scobysta (bakteeri- ja hiivakulttuuri), jolloin ylijäävä raaka-aine saadaan uuteen käyttöön. Kombucha Starter Kit mahdollistaa kombuchan valmistuksen jokaisessa kotikeittiössä. Näin säästytään pakkaus- ja tuotantopäästöiltä. Kombuchan valmistuksen ytimessä on tee, jonka tuotanto-olosuhteisiin yritys on käynyt tutustumassa esimerkiksi Sri Lankassa.