Liity joukkoomme tekemään kestävämpiä valintoja!

Pakkauskoot: 100g
Ainesosat: Sisältö:Luomu palasaippua, 100gAINESOSAT:INCI: Sodium cocoate*, Sodium shea butterate*, Glycerin*, Aqua**, Saccharomyces / Xylinum / Black tea ferment*, Sesamum indicum seed oil*, Lavandula hybrida flower oil*, Citrus sinensis peel oil expressed*, Rosmarinus officinalis leaf extract*, Helianthus annuus seed oil*, Limonene***, Linalool****Certified organic ingredient **Ecocert or COSMOS approved ingredient ***From natural essential oil

Kombucha-saippua Laventeli & Appelsiini

Laadukas luomusaippua on valmistettu kylmämenetelmällä sheavoista, kookos- ja seesamiöljyistä, eteerisistä öljyistä sekä fermentoidusta scoby-kasvustosta.

Vastuullisuus

The Good Guysin Kombucha, Herbal Kombucha ja Natcha (nokkos-matcha) ovat luomusertifioituja luonnollisia virvoitusjuomia. Niissä ei ole lisättyjä väri- eikä säilöntäaineita ja ne valmistetaan Pirkkalassa. Kombucha-saippua valmistetaan Flow Cosmeticsin kanssa tuotannosta poistetusta scobysta (bakteeri- ja hiivakulttuuri), jolloin ylijäävä raaka-aine saadaan uuteen käyttöön. Kombucha Starter Kit mahdollistaa kombuchan valmistuksen jokaisessa kotikeittiössä. Näin säästytään pakkaus- ja tuotantopäästöiltä. Kombuchan valmistuksen ytimessä on tee, jonka tuotanto-olosuhteisiin yritys on käynyt tutustumassa esimerkiksi Sri Lankassa.