Ainesosat:

Makuvaihtoehtoja on useita: Signature range:

Sencha Green Tea, Fresh Ginger, Strawberry & Basil, Villivadelma, Grapefruit Hops
KETO Range: Arctic Berry, Tropical Rain
Harmony Range, kofeiiniton: Nokkonen & Katajanmarja sekä Vadelmanlehti & Sitruunamelissa
Special Range: Kahvikombucha

Kombucha-juomat

Vastuullisuus

The Good Guys -kombucha on kestävämpi valinta, sillä teen viljelyssä on otettu huomioon ympäristö- ja sosiaalinen vastuu.

The Good Guysin kombucha on Suomessa valmistettu luomusertifioitu teepohjainen fermentoitu virvoitusjuoma.

Kombuchan valmistukseen käytettävä vihreä ja musta tee on luomusertifioitua ja peräisin Kiinasta. Luomuviljelyssä ei käytetä kemiallisia torjunta-aineita eikä keinolannoitteita, jolloin niitä ei pääse maaperään eikä vesistöihin. Kombuchan maustamisessa käytetyt yrtit tulevat pääsääntöisesti Suomesta ja marjat sekä hedelmät EU:n alueelta. Kahvikombuchan valmistukseen käytetty kahvi on luomu- ja Reilu kauppa -sertifioitua. Tuotannossa aiemmin käytetty paraguaylainen ruokosokeri on vaihdettu Pohjoismaissa ja EU:ssa tuotettuun juurikassokeriin.

Kombuchan valmistukseen käytetyt teet ostetaan eurooppalaiselta tukkumyyjältä. Tukkumyyjällä on Reilu kauppa -sertifikaatti ja se on World Fair Trade Organizationin jäsen. Teen viljelijöille maksetaan aina vähintään Reilun kaupan takuuhinta, joka vähimmillään kattaa tuotannon kustannukset sekä sen päälle Reilun kaupan lisä. Reilun kaupan lisä on raha, joka maksetaan tuotantohinnan päälle ja jonka käytöstä viljelijäyhteisöt päättävät yhdessä. Se on tarkoitettu paikallisen yhteisön sosiaalisiin ja taloudellisiin hankkeisiin, eli sillä voidaan esimerkiksi rakentaa kouluja ja asuntoja, hankkia terveydenhuoltoa tai parantaa viljelyedellytyksiä. Lapsityövoiman hyväksikäyttö on kielletty.

The Good Guysin tavoitteena on tulevaisuudessa ostaa tee suoraan tuottajilta.

Vedenkäyttöön on kiinnitetty huomiota: välineiden pesemiseen käytetty vesi mitoitetaan tarpeen mukaan, ja näin minimoidaan veden kulutusta.

Teet kuljetetaan laivalla EU-alueelle ja EU-alueen sisällä tee liikkuu maantiekuljetuksilla. Yrityksen toimitiloissa käytettävä sähkö on tuotettu 76% uusiutuvalla energialla, loput 16% puuperäisellä polttoaineella ja noin 7%  sekajätteen polttamisella. Toimitilan energiatehokkuutta on parannettu lämmön talteenotolla.

Kombuchat pakataan kierrätettävään pantilliseen lasipulloon jossa on alumiinikorkki. Etiketit valmistetaan kierrätyspaperista ja niiden painatuksessa käytetään painomusteita, joissa ei ole ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Verkkokaupan kautta tilatut tuotteet lähetetään asiakkaille Suomessa valmistettuun pahviin pakattuina DB Schenkerin ja Postin palveluja hyödyntäen.