Kestävän pukeutumisen palvelu

Kierrätys-, ylijäämä- ja uusiokäytetistä materiaaleista valmistetut vaatteet, tilaustuotteet, second hand tuotteet sekä vaatelainaamo.

Vastuullisuus

Upcycler Helsinki on kestävämpi valinta sillä se toimii kiertotalouden periaatteiden mukaan ja tarjoamalla aikaa sekä kulutusta kestäviä tuotteita.

Upcycler Helsinki on kestävän pukeutumisen palvelu, joka tarjoaa kokoelman tuotteita, jotka ovat kierrätys-, ylijäämämateriaaleista, tai uusiokäytetyistä materiaaleista valmistettuja. Valikoimassa on välillä myös hyvin uusiutuvia, paikallisia materiaaleja, kuten puuta tai villaa sekä käytettyjä vaatteita ja asusteita. Verkkokaupan lisäksi palvelee myös lainaamo, joka on suunniteltu palvelemaan erityisesti tilanteita, joissa vaatteen tai asusteen tarve on lyhytaikainen, kuten juhlat. Pääosa tuotteista on kotimaista tuotantoa ja myynnissä on pieniä sarjoja, yksittäiskappaleita tai tilaustuotteita jolloin ylituotantoa ei synny. Valikoiman suuntaviivana on aikaa kestävä ja laadukas design. Toimitukset pakataan kierrätettäviin pahvilaatikoihin tai paperi- tai pahvikuoriin. Suurin osa pakkausmateriaaleista on itsessään jo kierrätysmateriaalia ja ne voidaan kierrättää edelleen.