Pakkauskoot: 100ml
Ainesosat:

Aqua (Vesi), *Calendula officinalis (Kehäkukka) hydrolaatti, *Glycerin (Kasviglyseriini), *Alcohol denat. (Alkoholi denat.), *Calendula officinalis (Kehäkukka) kukkauutos, *Viola tricolor (Keto-orvokki) uutos, *Plantago lanceolata (Heinäratamo) lehtiuutos, *Citrus aurantium amara (Neroli) hydrolaatti, Propanediol (Propaanidioli), *Tilia vulgaris (Lehmus) kukkauutos, Sodium Hyaluronate (Hyaluronihappo), *Citrus aurantium bergamia (Bergamotti) eteerinen öljy, Cymbopogon martini (Palmarosa) eteerinen öljy, Ocimum basilicum (Basilika) eteerinen öljy, Citrus aurantium amara (Neroli) eteerinen öljy, Benzyl Alcohol (Bentsyylialkoholi), Benzoic Acid (Bentsoehappo), Dehydroacetic Acid (Dehydroetikkahappo), **Citral, **Linalool, **Citronellol, **Eugenol.
*Luomua
**Eteerisen öljyn luonnollinen osa

Kierrätysohje: Kotelo pahvinkierrätykseen, pullo lasinkierrätykseen ja pumppumuovin kierrätykseen.

Kehäkukka kasvovesi

Luonnonkosmetiikkalaatuinen kotimainen kasvovesi kaikille ihotyypeille.

Vastuullisuus

Frantsilan kehäkukka kasvovesi on kestävämpi valinta, sillä sen raaka-aineet eivät lisää vesistöön haitallisia päästöjä ja luomuviljely tukee luonnon kiertokululle välttämättömien pölyttäjien elämää sekä parantaa maan kasvukuntoa.

Kehäkukka kasvovesi on luonnonkosmetiikkaa joka sisältää luomukehäkukan kukkauutetta ja -hydrolaattia, sekä keto-orvokin ja ratamon luomuyrttiuutosta. Raaka-aineet täyttävät sertifioidun luonnonkosmetiikan vaatimukset. Kasvoveden tehoaineet luomuviljellään ilman kemiallisia torjunta-aineita ja keinolannoitteita, luonnonvaroja säästäen ja maan kasvukuntoa parantaen Hämeenkyrössä, Pirkanmaalla. Sukutilan pellot ovat olleet virallisessa luomuviljelyssä jo vuodesta 1977. Frantsilan yrttejä viljellään myös muutamalla lähitilalla tarkasti valvotuissa luomusertifikaatin vaatimusten mukaisissa olosuhteissa. Kasvit kerätään käsin. Keräämisen jälkeen ne joko uutetaan tuoreena tai kuivataan nopeasti matalassa lämpötilassa. Tuotteisiin käytettävät öljyt ovat kylmäpuristettuja ja pääosin luonnonmukaisesti viljeltyjä. Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä testata eläimillä. Valmistusmenetelmät täyttävät sertifioidun luonnonkosmetiikan vaatimukset. Kasvovesi ei sisällä petrokemian tuotteita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita, GMO:ta eikä parabeeneja.

Yrtti- ja kukkapellot työllistävät paikallisia. Ne auttavat myös lisäämään luonnon monimuotoisuutta luomalla pölyttäjille suotuisat olosuhteet. Frantsilan Hyvän Olon keskuksessa järjestetään tapahtumia ja kursseja jossa opetetaan villivihannesten ja yrttien hyödyntämistä ruoanlaitossa. Tila on saavutettavissa julkisilla ajoneuvoilla.

Kehäkukka kasvovesi on pakattu kierrätettävään lasipulloon ja kartonkipakkaukseen. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaille Postin kuljetuspalvelua käyttämällä.