Katso yrityksen vaikuttavat Planet Act -teot.

Käytettyjen vaatteiden verkkokauppa

Käytettyjen vaatteiden verkkokauppa, jonka valikoimassa muotiin palanneet vintagevaatteet ja -asusteet sekä klassiset vaatekaapin peruspilarit.

Vastuullisuus

1st Comeback on kestävämpi valinta, sillä yrityksen toiminta perustuu kiertotalouden periaatteille ja vastuullisuus on huomioitu koko tuotanto- ja toimitusketjun osalta. Pidentämällä tuotteen elinkaarta saadaan siihen valmistuksen aikana sidotut resurssit pysymään kierrossa pidempään eikä uusia kuituja ja resursseja tarvita, jolloin luonnonvaroja säästyy.

1st Comeback on käytettyjen vaatteiden verkkokauppa. Valikoimaan kuuluu muotiin palanneet vintagevaatteet ja asusteet sekä klassisia vaatekaapin peruspilareiksi miellettäviä vaatteita. Tuotteet hankitaan kierrätettyinä Suomesta ja valikoimassa pyritään pitämään mahdollisimman paljon kotimaassa valmistettuja vaatteita. Tavarat saapuvat toimitiloihin maanteitse. Myyntiin tulevat vaatteet pestään AAA-energialuokan pesukoneissa ympäristömerkityillä pesuaineilla. Valikoimassa pääpaino on tuotteissa joista ei päädy mikromuovia vesistöön. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaille Posti Green kuljetuspalvelua käyttämällä.

Yrityksen toimitiloissa käytetään sertifioitua tuulienergiaa. Tilaratkaisuissa on huomioitu  energiatehokkuus muun muassa hyödyntämällä tilat mahdollisimman tehokkaasti, jolloin hukkaneliöitä ei tarvitse lämmittää. Tilat valaistaan luonnonvalolla sekä energiansäästölampuilla. Kalusteet, säilytysratkaisut ja työvälineet hankitaan aina ensisijaisesti kierrätettynä. Kaikki kierrätettävissä oleva jäte kierrätetään. 

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen