Liity joukkoomme tekemään kestävämpiä valintoja ja voita lahjakortti Holmastolle!

Katso yrityksen vaikuttavat Planet Act -teot.

Käytettyjen vaatteiden verkkokauppa

Käytettyjen vaatteiden verkkokauppa, jonka valikoimassa muotiin palanneet vintagevaatteet ja -asusteet sekä klassiset vaatekaapin peruspilarit.

Vastuullisuus

1st Comeback on kestävämpi valinta, sillä se hyödyntää käytettyjä tekstiilejä kiertotalouden periaatteiden mukaisesti ja vastuullisuus on pyritty huomioimaan koko tuotanto- ja toimitusketjun osalta.

1st Comeback on käytettyjen vaatteiden verkkokauppa. Valikoimaan kuuluu muotiin palanneet vintagevaatteet ja asusteet sekä klassisia vaatekaapin peruspilareiksi miellettäviä vaatteita. Tuotteet hankitaan kierrätettyinä Suomesta ja valikoimassa pyritään pitämään mahdollisimman paljon kotimaassa valmistettuja vaatteita. Tuotevalikoimassa pääpaino on tuotteissa joista ei päädy mikromuovia vesistöön. Myyntiin tulevat vaatteet pestään ekologisilla pesuaineilla käyttäen AAA-energialuokan pesukoneita. Nettikaupasta tuotteet toimitetaan käyttämällä Posti Green kuljetuspalvelua.

Yritys käyttää sertifioitua tuulienergiaa. Yrityksen tilaratkaisuissa on pyritty huomioimaan energiatehokkuus. Tilat hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti, jolloin hukkaneliöitä ei tarvitse lämmittää ja tilat valaistaan luonnonvalolla sekä energiansäästölampuilla. Kalusteet, säilytysratkaisut ja työvälineet pyritään hankkimaan aina ensisijaisesti kierrätettynä. Kaikki kierrätettävissä oleva jäte kierrätetään.