Käytettyjen ja kierrätettyjen silmälasien Recycling Outlet-myymälä

Kierrätettyjä ja huollettuja silmälasikehyksiä tarjoavat liikkeet

Vastuullisuus

Synsamin kehysten kierrätyspalvelu on kestävämpi valinta, sillä se perustuu kiertotalouteen ja vähentää tarvetta uusien kehysten valmistamiselle.

Synsamin Recycling Outlet on myymäläkonsepti, jonka valikoima koostuu lähes kokonaan käytetyistä ja kierrätetyistä silmä- ja aurinkolaseista. Asiakkaat voivat tuoda mihin tahansa Synsam-liikkeeseen liikkeeseen omia vanhoja kehyksiään kierrätettäväksi. Palautetut kehykset pyritään ensisijaisesti puhdistamaan ja myymään eteenpäin, huonokuntoiset kehykset jatkokäsitellään ja niistä valmistetaan uusia silmälaseja. Osa päätyy myös hyväntekeväisyyteen. Kaikki Outletin toiminnassa syntyvä ylijäämä ja hävikki kierrätetään asianmukaisesti.

Tarpeettomaksi jääneiden kehysten kunnostaminen uudelleenkäytettäväksi auttaa pitämään niiden valmistukseen sidotut resurssit pidempään kierrossa. Matalan kynnyksen kierrätyspalveluiden tarjoaminen helpottaa myös kiertotalouteen siirtymistä.

Synsamin koko logistiikka ja jakelu on yhdistetty yhteen silmälasien keskusvarastoon, jonka seurauksena myymälöihin tehtävien kuljetusten määrä on vähentynyt noin 60 000 toimituksella. Kuljetuksia optimoidaan ja niiden täyttöaste pidetään mahdollisimman korkeana. Lisäksi toimituksissa käytetään kierrätettyjä pakkauksia, jotka valmistetaan teollisuuden ylijäämästä.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen