Kaupunkiveneet ja vuokraveneet

Kotimainen veneiden vertaisvuokraus- ja yhteiskäyttöpalvelu

Vastuullisuus

Skipperi on kestävämpi valinta, sillä sen toiminta perustuu yhteiskäyttöön, jolloin jo olemassa oleville resursseille saadaan korkeampi käyttöaste.

Skipperi on suomalainen veneiden vertaisvuokraus- ja yhteiskäyttöpalvelu. Vertaisvuokrauksessa yksityishenkilöt ja yritykset voivat vuokrata veneitä toisille veneilijöille. Skipperi Fleet -yhteiskäyttöpalvelu sisältää moottoriveneitä, jotka saa käyttöön kausimaksulla. Kaupunkisoutuveneiden käyttöoikeuden saa kaudeksi hintaan 49 €. Edullinen hinta tekee veneilystä kaikille saavutettavan.

Kotisatamia Fleet-yhteiskäyttöveneille on Suomessa noin 30 ympäri Suomen. Kaupunkisoutuveneitä löytyy Espoosta, Helsingistä, Lohjalta ja Tampereelta. Fleet-veneet löytyvät myös ulkomailta Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Kanadasta ja Uudesta-Seelannista.

Skipperi ylläpitää, huoltaa ja vakuuttaa yhteiskäyttöveneet. Moottoriveneiden valinnassa on kiinnitetty huomiota veneiden ja moottoreiden kestävyyteen, taloudellisuuteen ja hiljaisuuteen. Palvelun jäsenille suunnatussa Skipperi Akatemiassa painotetaan turvallisuutta ja vastuullisuutta.