Mökki­majoitus­palvelut

Hykkilän Huvilat tarjoavat mökkimajoituspalveluita ympäri vuoden Tammelassa, Kanta-Hämeessä.  Käytössä on kaksi mökkiä sekä yksi huvila, jotka ovat kaikki talviasuttavia ja niissä kaikissa on myös oma ranta.

Vastuullisuus

Hykkilän Huvilat ovat kestävämpi valinta, koska matkustamalla lähialueilla voidaan vähentää matkailun hiilidioksidipäästöjä ja tukea paikallistaloutta.

Hykkilän Huvilat tarjoavat mökkimajoituspalveluita ympäri vuoden Tammelassa, Kanta-Hämeessä.

Käytössä on kaksi mökkiä sekä yksi huvila, jotka ovat kaikki talviasuttavia ja niissä kaikissa on myös oma ranta.

Ne lämmitetään tuuli-, aurinko- ydinvoimaenergialla. Aurinkoenergia tuotetaan omilla paneeleilla ja se kattaa noin 10 % käytetyn energian määrästä. Mökeissä ja huvilassa on lisäksi varaavat takat ja ilmalämpöpumput. Lämpötilaa säädetään ulkolämpötilan mukaan ja lämpöenergian säästämiseksi sisälämpötiloja lasketaan alemmaksi silloin kun mökit tai huvila eivät ole varattuja.

Käytössä olevat siivousaineet ovat Joutsenmerkittyjä tai niillä on Euroopan ympäristömerkki. Ympäristömerkityt siivoustuotteet ovat biohajoavia ja mikromuovittomia, eikä niissä ole käytetty etyleenidiamiinitetraetikkahappoja (EDTA). Tuotteiden pakkaukset ovat kierrätettäviä ja niissä on mukana kierrätysohjeet. Käytettävät terassimaalit ja terassiöljyt ovat vesiohenteisia, jolloin työvälineiden pesuun ei tarvita liuottimia.

Asiakkailla on mahdollisuus lajitella jätteet niille kuuluviin astioihin ja omistaja huolehtii jätteiden kuljetuksesta kierrätyspisteisiin. Omistajat myös neuvovat asiakkaita jokamiehenoikeuksista sekä -velvollisuuksista, millä varmistetaan että asiakkaat osaavat toimia oikein luonnon suojelemiseksi ja elinympäristön monimuotoisuuden vaalimiseksi. Hykkilän Huvilat on rakennettu siten, että ne sopivat alueen kulttuurihistorialliseen ympäristöön ja omistajat myös kertovat asiakkaille alueen historiasta sekä kulttuurinähtävyyksistä.

Hykkilän Huviloilla on käyttöoikeus Visit Finlandin myöntämään Sustainable Travel Finland -merkkiin. Lisäksi Hykkilän Huvilat ovat jäsenenä Suomen luomumatkailuyhdistys ECEAT Suomi ry:ssä. Sustainable Travel Finland ohjelöma tarjoaa mukana oleville yrityksille konkreettisen kestävän matkailun työkalupakin ja jatkuvan kehittämisen mallin.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen