Liity joukkoomme tekemään kestävämpiä valintoja!

Pakkauskoot: 100ml x 5
Ainesosat: Sininen Ainesosat / Ingredients: Hampunsiemenöljy*, pakastekuivattu mustikkauute*, pakastekuivattu mustaherukkauute*, marja-aroniauute*INCI: Cannabis Sativa seed oil*, Vaccinium Corymbosum Fruit Extract , Ribes Nigrum Fruit Extract*, Aronia Melanocarpa Fruit Extract*Punainen Ainesosat / Ingredients: Hampunsiemenöljy*, pakastekuivattu puolukkauute*, pakastekuivattu vadelma*, pakastekuivattu karpalo*INCI: Cannabis Sativa seed oil*, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract * rubus idaeus fruit extract* . vaccinium macrocarpon fruit extract*Oranssi Ainesosat / Ingredients: Kirkastettu Hampunsiemenöljy, Pakastekuivattu Lakka, Pakastekuivattu Tyrni, Pakastekuivattu Ruusunmarja, Pakastekuivattu PihlajaINCI: Cannabis Sativa seed oil* , Hippophae Rhamnoides Fruit Extract * , Rubus Chamaemorus Fruit Extract *, Rosa Canina Fruit Extract*, Pyrus Sorbus Bud Extract*Keltainen Ainesosat / Ingredients: Kirkastettu Hampunsiemenöljy, Mesiangervo*INCI: Cannabis Sativa seed oil* , Spiraea Ulmaria Extract *Vihreä Ainesosat / Ingredients: Kirkastettu Hampunsiemenöljy, Pakastekuivattu Kuusenkerkkä*INCI: Cannabis Sativa seed oil* , Picea Abies Leaf Extract*
Kierrätysohje: Lasinkeräys

Kirkastettu ihoöljy setti

Kotimainen ihoöljysarja hamppuöljystä ja kotimaisista marjoista.

Vastuullisuus

Hempaattinen Ihoöljyt ovat kestävämpi valinta sillä niiden raaka-aineet eivät lisää vesistön kemikaalikuormaa, pääraaka-aineen viljely sitoo tehokkaasti hiiltä ja tuotannossa työllistetään vaikeasti työllistyviä ihmisiä.

Hempaattisen koko vartalon ihoöljysetti on valmistettu käsityönä Suomessa mekaanisesti kirkastetusta hamppuöljystä ja kotimaisista marjoista. Kaikki raaka-aineet ovat luonnosta peräisin olevia ja kotimaisia. Hamppu kasvaa hyvin ilman keinokastelua, torjunta-aineita ja kemiallisia lannoitteita ja sitoo itseensä tehokkaasti hiiltä. Hamppu on myös erittäin hyvä maanparannuskasvi, sillä sen syvä juuristo kuohkeuttaa maata ja nostaa ravinteita seuraavien kasvien käytettäväksi ja lehdistä syntyvä biomassa kerryttää maaperään runsaasti orgaanista ainesta. Kukkivana kasvina se on tärkeä myös pölyttäjille, jotka ylläpitävät monimuotoisuutta. Tuotannossa syntyvälle marjamäskille etsitään aktiivisesti jatkojalostuskäyttöä uusien tuotteiden raaka-aineeksi ja lasiselle pakkauspulloille kehitetään palautuspanttiohjelmaa. Hempaattisen ihoöljyjen tuotannossa työllistetään nuoria pitkäaikaistyöttömiä ja he ovat mukana niin sadonkorjuussa, tuotteiden valmistuksessa kuin markkinoinnissakin.