Ainesosat:

65% kierrätetty polyester, 35% luomu puuvilla

Kierrätysohje: Elinkaaren päättyessä takin voi palauttaa Partioaitan myymälään jossa se kierrätetään uudeksi materiaaliksi.

Greenland takki

Fjällrävenin Greenland-takki kestää kovaakin käyttöä ja sopii sekä ulos luontoon että kaupunkiin.

Vastuullisuus

Fjällrävenin Greenland-takki on kestävämpi valinta, sillä se on tehty kestämään aikaa ja käyttöä, ja elinkaaren päättyessä sen voi kierrättää uudeksi materiaaliksi. Lisäksi vedenkestävyyden varmistamiseksi ei käytetä PFC-käsittelyä, vaan takki on kyllästetty parafiini- ja mehiläisvahalla.

Fjällrävenin Greenland-takki on kestävä kierrätyspolyesteristä ja luomupuuvillasta valmistettu ulkoilutakki. Takin materiaali on 65 % kierrätyspolyesteriä ja 35 % luomupuuvillaa. Luomupuuvilla on GOTS-sertifioitua ja peräisin Etelä-Koreasta. Global Recycled Standard -sertifioitu polyesteri on tehty muovipulloista.

Takki on kyllästetty kestämään vettä parafiini- ja mehiläisvahalla, joka on ympäristön kannalta parempi vaihtoehto kuin PFC-käsittely, jossa käytetyt perfluoratut kemikaalit ovat luonnolle haitallisia.

Takit kootaan ja ommellaan Vietnamissa. Fjällräven on Fair Labor Associationin jäsen. Järjestön käytännesäännöt sekä yrityksen oma Code of Conduct kattavat työntekijän oikeudet, ihmisoikeudet (myös lapsityövoiman käytön kielto), eläinten hyvinvoinnin, ympäristönsuojelun, kestävän kehityksen ja korruption vastaiset toimet. Yritys vierailee säännöllisesti tuotantolaitoksissa.

Valmiit tuotteet pakataan muovipusseihin ja kuljetetaan varastoitavaksi laivarahtina. Muovipussi säilyttää tuotteen myyntikelpoisena rahdin ajan.

Tuote on tehty kestämään sukupolvelta toiselle ja elinkaaren päättyessä sen voi palauttaa Partioaitan myymälään. Palautetut tuotteet kierrätetään uudeksi materiaaliksi.