Tule mukaan ja tee oma kestävän kulutuksen lupauksesi! Jokaista meistä tarvitaan.

Ainesosat: Myy helposti ja vaivattomasti laadukkaita vähälle käytölle jääneitä vaatteita Emmyn täyden palvelun kautta. Laatutarkastamme, hinnoittelemme, valokuvaamme, laadimme myyntitekstit sekä myymme ja postitamme vaatteesi puolestasi.
Kierrätysohje: Emmy pyrkii osoittamaan laadukkaan tuotteen jälleenmyyntiarvon ja tuotteen kestävyyden. Laadukkuutensa ansiosta vaatteet pääsevät suuremmalla todennäköisyydellä uudelle kierrokselle ja käyttöön, eivätkä päädy jätteeksi. Käy läpi vaatekaappisi, ja poimi myyntiin laadukkaat merkkivaatteet, jotka ovat hyväkuntoisia ja joita voisit kuvitella ostavasi itsekin. Valitse pakkaus sinulle sopivimman toimitustavan mukaan. Pakkaa tuotteesi mahdollisimman tiiviisti ja siististi nipuissa. Vaatteet kannattaa rullata, jolloin ne eivät rypisty kuljetuksessa. Kengät on hyvä pakata muista tuotteista erilleen esimerkiksi pusseihin. Sulje pakkaus hyvin ja merkitse päälle lähetteeltä saamasi EMMY-alkuinen tunniste.

Myy Emmyssä

Emmy.fi

Palvelu käytettyjen merkkivaatteidesi edelleenmyyntiin

Vastuullisuus

Emmy on käytettyjen merkkivaatteiden nettikauppa, joka tarjoaa alustan sekä palvelun merkkivaatteiden myyntiin sekä niiden ostoon. Toisinaan myynnissä on myös myös erilaisia outlet-eriä. Nämä ovat käyttämättömiä tuotteita, jotka ovat syystä tai toisesta poistumassa jonkin myymälän tai tuotemerkin valikoimasta. Emmyn tavoitteena on että kuluttajat hankkivat vähintään osan vaatteistaan käytettynä. Näin tarve tuottaa uutta tekstiiliä sekä tekstiilijätteen määrä vähenee. Myymällä käytettynä laadukkaita tuotteita ja brändejä Emmy pyrkii siihen, että ostaessaan uusia vaatteita, ihmiset ostaisivat sellaisia kestäviä tuotteita, joilla on myös jälleenmyyntiarvoa. Näin vaatteet pääsevät suuremmalla todennäköisyydellä uudelle kierrokselle ja käyttöön eivätkä päädy jätteeksi. Tuotteet pakataan kestäviin kierrätysmuovipusseihin, mutta tutkimme yhdessä Aalto-yliopiston kanssa useita kertoja käytettävän kierrätysmateriaalista valmistetun pakkausratkaisun mahdollisuutta. Emmy on kestävämpi valinta sillä se toimii kiertotalouden periaatteiden mukaan mahdollistamalla vaatteiden sekä vaatteisiin valmistuksessa sitoutuneiden resurssien pysymisen kierrossa pitkään. Näin säästyy luonnonvaroja ja päästöt vähenevät.