Liity joukkoomme tekemään kestävämpiä valintoja!

Categories , Vastuullisuuden avainsanat: , ,
Pakkauskoot: 1l, 5l ja 15 l
Ainesosat: Vesipohjainen dispersiopolymeeri
Kierrätysohje: Pakkauksen voi hävittää energiajätteenä. Pakkauksen ja kuivuneen ElaProofin voi hävittää tavallisena sekajätteenä.

ElaProof-tuotesarja

Vesipohjaiset yksikomponenttiset pinnoitteet sisä- ja ulkotiloihin

Vastuullisuus

ElaProof pinnoitteet ovat kestävämpi valinta sillä niillä voidaan pidentää rakennusten osien käyttöikää ja samaa hyvin säilyvää tuotetta voidaan käyttää rakennuksen useissa eri kohdissa jolloin monia usein liuotinpohjaisia tuotteita ei tarvita.

ElaProof tuotesarja on vesipohjainen yksikomponenttinen pinnoite rakennusten sisä- ja ulkotiloihin. Ne ovat Avainlipputuotteita, jotka valmistetaan Suomessa ja 80% raaka-aineista on kotimaisia. Pinnoitteita voi käyttää esimerkiksi ulkona betonipintojen rapautumisenestoon, kattojen ja rakenteiden pinnoitukseen ja paikkaukseen sekä sokkeleiden ja pihojen vesieristykseen. Sisätiloihin tarkoitettu ElaProof Indoor on M1 luokitettu, eli tuote on vähäpäästöinen eikä haise. Sisällä tuotetta voi käyttää esimerkiksi läpivientien tiivistykseen ja sisäilmatiivistykseen sekä radonvuotojen tiivistykseen. Työstäessä ei tarvita erityisiä suojavarusteita. Tuotteet valmistetaan vesi-, tuuli-, aurinko- ja ydinvoimalla. Vuoden 2021 alusta alkaen tuotteet pakataan kierrätysmateriaalista valmistettuun pakkaukseen. Tuotteet säilyvät avattuna vähintään 12 kuukautta kun ne säilytetään ohjeen mukaan. Työvälineet voi pestä vedellä ja kuivuneen aineen voi puhdistaa mekaanisesti tai orgaanisilla liuottimilla, kuten ksyleenillä. Pinnoittamalla käyttökohteet saavat pidemmän elinkaaren. ElaProof on kehitetty Suomessa ja sitä on testattu yli 15 vuoden ajan vaativissa sääolosuhteissamme. Laboratorio-olosuhteissa suoritettujen nopeutettujen säärasitustestien perusteella kuivuneen ElaProof-pinnoitteen elinikä on yli 15 vuotta.