Pakkauskoot: 100 mm x 50 m 200 mm x 50 m

ElaProof Tukikangas

Tukikangasnauha nurkkien, kulmien, sekä läpivientien tiivistämiseen ja vahvistamiseen.

Vastuullisuus

ElaProof tukikangas on kestävämpi valinta, koska sillä voidaan pidentää rakennusten osien käyttöikää.

ElaProof tuotesarja on vesipohjainen yksikomponenttinen pinnoite rakennusten sisä- ja ulkotiloihin. ElaProof tukikangas on polypropyleenivahvisteinen kuitunauha nurkkien, kulmien ja läpivientien tiivistämiseen ja vahvistamiseen sekä pinnoitettavan alustan reikien paikkaamiseen. Soveltuu sisä- ja ulkokäytössä mm. terasseille, portaisiin, parvekkeille ja kylpyhuoneisiin. Kangas koostuu 99% PP muovista ja 1% väriaineesta.

Tuote valmistetaan vesi-, tuuli-, aurinko- ja ydinvoimalla. Tuotteet ovat pakattu kierrätysmateriaalista valmistettuun pakkaukseen. ElaProof on kehitetty Suomessa ja sitä on testattu yli 15 vuoden ajan maan vaativissa sääolosuhteissa.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen