Pakkauskoot: 3 L
Kierrätysohje: Pakkauksen voi hävittää energiajätteenä.

ElaProof tiivistyspaketti ulkokäyttöön

Yksikomponenttinen monikäyttöinen tiivistyspaketti ulkotiloihin

Vastuullisuus

ElaProof tiivistyspaketti on kestävämpi valinta koska sillä voidaan pidentää rakennusten osien käyttöikää ja samaa hyvin säilyvää tuotetta voidaan käyttää rakennuksen useissa eri kohdissa jolloin monia usein liuotinpohjaisia tuotteita ei tarvita.

ElaProof tuotesarja on vesipohjainen yksikomponenttinen pinnoite rakennusten sisä- ja ulkotiloihin. ElaProofin suojaava elastinen pinnoite- ja tiivistymassa soveltuu käytettäväksi mm. piippujen ja putkien läpivientien tiivistämiseen sekä erilaisten liitosten tekoon. Vesipohjainen ElaProof on turvallinen käyttäjälle ja ympäristölle, käsittely ei vaadi erityisiä suojavarusteita. Pinnoitteita voi käyttää esimerkiksi ulkona betonipintojen rapautumisenestoon, kattojen ja rakenteiden pinnoitukseen ja paikkaukseen sekä sokkeleiden ja pihojen vesieristykseen.

ElaProof tuotteet valmistetaan vesi-, tuuli-, aurinko- ja ydinvoimalla. Tuotteet pakataan kierrätysmateriaalista valmistettuun pakkaukseen. Tuotteet säilyvät avattuna vähintään 12 kuukautta kun ne säilytetään ohjeen mukaan. Työvälineet voi pestä vedellä ja kuivuneen aineen voi puhdistaa mekaanisesti tai orgaanisilla liuottimilla, kuten ksyleenillä.

Pinnoittamalla käyttökohteet saavat pidemmän elinkaaren. ElaProof on kehitetty Suomessa ja sitä on testattu yli 15 vuoden ajan maan vaativissa sääolosuhteissa. Laboratorio-olosuhteissa suoritettujen nopeutettujen säärasitustestien perusteella kuivuneen ElaProof-pinnoitteen elinikä on yli 15 vuotta.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen