Pakkauskoot: 3 L & 10 L

ElaProof Primer

Vesipohjainen yksikomponenttinen pohjustusaine huokoisille pinnoille.

Vastuullisuus

ElaProof pohjustusaine on kestävämpi valinta, koska sillä voidaan pidentää rakennusten osien käyttöikää. Samaa hyvin säilyvää tuotetta voidaan käyttää rakennuksen useissa eri kohdissa jolloin monia usein liuotinpohjaisia tuotteita ei tarvita.

ElaProof tuotesarja on vesipohjainen yksikomponenttinen pinnoite rakennusten sisä- ja ulkotiloihin. ElaProof Primer on vesiohenteinen ja käyttövalmis pohjustusaine tartunnan parantamiseen ja huokosten tukkimiseen ennen ElaProof-pinnoitusta sisä- ja ulkokäyttöön. ElaProof Primer on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja sitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Tuotteet valmistetaan vesi-, tuuli-, aurinko- ja ydinvoimalla. Tuotteet ovat pakattu kierrätysmateriaalista valmistettuun pakkaukseen. Tuotteet säilyvät avattuna vähintään 12 kuukautta kun ne säilytetään ohjeen mukaan. Työvälineet voi pestä vedellä ja kuivuneen aineen voi puhdistaa mekaanisesti tai orgaanisilla liuottimilla, kuten ksyleenillä. Pinnoittamalla käyttökohteet saavat pidemmän elinkaaren. ElaProof on kehitetty Suomessa ja sitä on testattu yli 15 vuoden ajan maan vaativissa sääolosuhteissa. Laboratorio-olosuhteissa suoritettujen nopeutettujen säärasitustestien perusteella kuivuneen ElaProof-pinnoitteen elinikä on yli 15 vuotta.