Pakkauskoot: 0,6 kg
Kierrätysohje: Pakkauksen voi hävittää energiajätteenä.

ElaProof Art&Deco colour chips

Yksikomponenttiset pinnoitteet sisä- ja ulkotiloihin.

Vastuullisuus

ElaProof Art&Deco color chips ovat kestävämpi valinta, koska se on osa ElaProof-tuotesarjaa, jolla voidaan pidentää rakennusten osien käyttöikää.

ElaProof tuotesarja on vesipohjainen yksikomponenttinen pinnoite rakennusten sisä- ja ulkotiloihin. Art&Deco colour chips värihiutaleita käytetään ElaProof-pintojen viimeistelyyn sisällä ja ulkona. Ne soveltuu mm. parvekkeille, terasseille, portaisiin ja kulkuväylille. Värihiutaleet sirotellaan pinnoituksen päälle ElaProof-asennuksen yhteydessä. Menetelmän lopputuloksena on pinta, joka karheuden ansiosta vähentää liukastumisen vaaraa ja jota on helppo pitää puhtaana.

Tuotteet valmistetaan vesi-, tuuli-, aurinko- ja ydinvoimalla ja ne ovat pakattu kierrätysmateriaalista valmistettuun pakkaukseen. ElaProof on kehitetty Suomessa ja sitä on testattu yli 15 vuoden ajan maan vaativissa sääolosuhteissa. Laboratorio-olosuhteissa suoritettujen nopeutettujen säärasitustestien perusteella kuivuneen ElaProof-pinnoitteen elinikä on yli 15 vuotta.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen