Tule mukaan ja tee oma kestävän kulutuksen lupauksesi! Jokaista meistä tarvitaan.

Pakkauskoot: 60 ml
Ainesosat: Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter**, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Hydrogenated Simmondsia Chinensis Seed oil (Jojoba wax), Hordeum vulgare (Barley) Starch, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter** Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil, Litsea Cubeba (Lychee) Fruit Oil, Cananga Odorata (Ylang ylang) Flower Oil, Plumeria Acutifolia Flower Extract, Mica CI 77019, CI 77891, CI 77491, Linalool*, Geraniol*, Limonene*, Benzyl benzoate*, Citral* Allergens from natural essential oils **Organic ingredient
Kierrätysohje: Biohajoava kartonkirasia kartonkikierrätykseen, ’rakkauskirje’ paperinkierrätykseen

Delicious vartalokakku

Luonkos Finland

Delicious-vartalokakku on tehty luonnollisista raaka-aineista, jotka tuovat elämääsi ja arkeesi luksushetkiä. Kakku sitoo kosteutta ihoon ja ravitsee ihoasi, tehden siitä ihanan tuoksuvan ja hoidetun.

Vastuullisuus

Luonkos-vartalokakku on palamuotoinen vartalon kosteuttaja joka on, vedetön, säilöntäaineeton, luomua ja vegaaninen. Se pehmentää sekä hoitaa ihoa. Tuote korvaa monta muuta, joten useita tuotteita ei tarvita. Tuotteissa ei ole täyteaineita ja ne on pakattu kierrätettäviin pakkauksiin, jotka on painettu elintarvikevärein. Tuotteiden jäljellejäävä hiilijalanjälki on kompensoitu. Luonkos-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat kestävämpi valinta koska niiden raaka-aineet eivät lisää vesistöön haitallisia päästöjä.