Ainesosat:

100% merinovillaa ja vuori 100% luomupuuvillaa

Kierrätysohje: Tekstiilikierrätys

Lasten Wau pipo

Luomupuuvillasta ja merinovillasta Suomessa valmistettu pipo

Vastuullisuus

Costo Wau pipo on kestävämpi valinta sillä suuri osa materiaalista on varmennettua ja sen tuotannossa käytetään uusiutuvaa energiaa.

Costo lasten Wau pipo on neulottu Suomessa 100% merinovillasta ja 100% luomupuuvillasta. Merinovillan alkuperä on Etelä-Afrikka tai Etelä-Amerikka ja se on mulesing vapaa, eli lampaat eivät käy läpi kivuliasta mulesing toimenpidettä. Luomusertifioinnin mukaan villantuotannossa kiinnitetään huomiota lampaiden ravitsemukseen, terveyteen ja loisten hallintaan sekä maan hedelmällisyyteen ja viljelykiertoon. Lampaat laiduntavat vapaana. 

Luomupuuvilla on GOTS-sertifioitua ja sen alkuperämaa on Intia. GOTS sertifikaatti huomioi tuotteen koko elinkaaren, aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti ja sitä valvoo ulkopuolinen riippumaton taho. Sertifikaatti takaa puuvillan viljelyssä veden tehokasta kierrättämistä ja sitä ettei käytetä ympäristölle haitallisia kemiallisia torjunta-aineita ja lannoitteita. Lisäksi, työntekijöiden työaikojen ja palkkojen tulee olla kohtuulliset ja työolosuhteiden turvalliset. Pakkotyö, lapsityövoima, syrjintä ja muu epäinhimillinen kohtelu on kiellettyä.

Langat värjätään Saksassa tai Turkissa ja värjäykseen käytetään vain sellaisia värejä, jotka täyttävät EU:n REACH-lainsäädännön eli ne eivät sisällä ihmisille haitallisia kemikaaleja. Pipot neulotaan Suomessa käyttäen uusiutuvaa energiaa.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen