Categories , Vastuullisuuden avainsanat: ,
Ainesosat:

Päällyskankaina käytetään huonekalu- ja muotiteollisuuden ylijäämäkankaita ja -nahkoja. Vuori on viskoosia.

Kierrätysohje: Tekstiilikierrätys

Asmat hattu

Ylijäämämateriaalista valmistettu hattu

Vastuullisuus

Costo Asmat hattu on kestävämpi valinta sillä sen tuotannossa hyödynnetään teollisuuden ylijäämäkankaita, jotka muutoin päätyisivät jätteiksi.

Hattujen päällyskangas koostuu villasekoittekankaasta ja nailonista. Vuori on viskoosia. Ylijäämäkankaat ovat peräisin Euroopan alueelta. Nämä huonekalu- ja muotiteollisuuden ylijäämäkankaat päätyisi muutoin jätteeksi kaatopaikalle tai poltettavaksi.

 

Costo Asmat hattu on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä. Hattu ommellaan Virossa. Ylijäämäkankaita käyttämällä hattujen tuote-erät pysyvät pieninä. Kaikki materiaalit täyttävät EU:n REACH-lainsäädännön, eli ne eivät sisällä ihmisille haitallisia kemikaaleja.  Ylijäämäkankaita käyttämällä hattujen tuote-erät pysyvät pieninä. Kaikki materiaalit täyttävät EU:n REACH-lainsäädännön, eli ne eivät sisällä ihmisille haitallisia kemikaaleja.

Hae tuotetta tai palvelua vastuullisuus­kuratoitavaksi​

Täytäthän lomakkeen niiltä osin, kuin helposti pystyt. Vastuullisuusasiantuntijamme ovat teihin yhteydessä ja kysyvät lisätietoja tarvittaessa. Teemme mukaan tuleville tuotteille vastuullisuusarvion hintaan 180€+alv elintarvikkeille, tekstiileille ja yksinkertaisille kuluttajatuotteille. Muiden tuotteiden osalta lähetämme teille ensin tarjouksen