All-inclusive myyntipalvelu

Käytettyjen vaatteiden sekä asusteiden myyntipalvelu

Vastuullisuus

Reloven all-inclusive myyntipalvelu on kestävämpi valinta, sillä se toimii kiertotalouden periaatteiden mukaan pidentämällä käytettyjen tekstiilien elinkaarta.

Relove-myyntipalvelu ottaa myyntiin laadukkaat käytetyt aikuisten vaatteet sekä asusteet, jotka myydään eteenpäin yrityksen liikkeissä Helsingissä ja verkkokaupassa. Valikoimassa painotetaan ajankohtaisia trendejä ja kuluvan sesongin tuotteita.

Myyntiin tulevat tuotteet siistitään ja höyrytetään ja myyntiin sopimattomat tuotteet ohjataan Suomen Punaiselle Ristille. Relove kierrättää Suomen Punaisen Ristin kautta myös liikkeiden ylimääräisen, käytöstä poistuneen irtaimiston.

Ostetut tuotteet pakataan kassalla kierrätetyistä materiaaleista valmistettuihin kasseihin. Pakkausmateriaalivalikoimaan kuuluu myös Reloven omat kangas- ja kestokassit, mutta asiakkaita suositellaan ensisijaisesti kantamaan omaa kestokassia mukana. Yrityksen liikkeiden henkilökunta opastaa vaatteiden huoltoa ja myyntikelvottomien tuotteiden kierrättämistä koskevissa kysymyksissä.

Relove tarjoaa myös mahdollisuuden noutaa tuotteet suoraan kotoa. Noudettavat tuotteet kuljetetaan liikkeisiin autoilla, jotka kulkevat kotimaisella biokaasulla ja tuulivoimalla tuotetulla sähköllä. Liikkeissä käytetään vesivoimalla tuotettua uusiutuvaa energiaa ja sisustuksessa on hyödynnetty kierrätettyjä huonekaluja.