Suomen vastuullisin tuote 2022 -yleisöäänestys on auki. Äänestä ja osallistu arvontaan!

Äänestä tuotetta

Voit osallistua arvontaan ja voittaa huikeita palkintoja.

lupaus kampanjan kädet ja keskellä logo: MjukMJUK LUPAA…

…ostaa kaikki omaan toimintaansa vaadittavat laitteet käytettyinä. Mjuk on hankkinut second handina muun maussa studion varusteet ja tiimin työpuhelimet.

Kun 192 500 lupaajaa tulee täyteen, Mjuk lupaa järjestää tempauksen Itämeren suojelutyön näkyvyyden hyväksi!

Katso lupaus >

2nd hand kalusteiden osto- ja myyntipalvelu

Laadukkaiden 2nd hand – kalusteiden moderni markkinapaikka

Vastuullisuus

Mjuk käytettyjen kalusteiden osto- ja myyntipalvelu on kestävämpi valinta, sillä se noudattaa kiertotalouden periaatteita.

Mjuk on uusi kotimainen laadukkaiden second hand -kalusteiden markkinapaikka, jossa kiertotalous kohtaa modernin verkkokaupan helppouden. Mjuk noutaa kalusteet asiakkaan kotoa pääkaupunkiseudulta ja sen välittömässä läheisyydestä, sekä Turusta ja Tampereelta. Tarvittessa kalusteet puhdistetaan ja korjataan. Kalusteiden säilytykseen käytettäviä varastotiloja sekä tuotteiden kuvaukseen tarkoitettua studiota ei lämmitetä yhtä lämpimäksi kuin normaali huoneenlämpö. Huonekalujen noudoissa käytettävä kuljetuskalusto käyttää polttoaineena dieseliä. Kesällä ja välikausina kalustoon tankataan yksinomaan uusiutuvaa Neste My Dieseliä, mutta talvella tankataan Neste Futura-polttoainetta. Ajot ja kuljetuksen käyttöaste on pyritty optimoimaan mahdollisimman hyvin, jotta päästöjä voidaan vähentää. Noudoissa kalusteet suojataan uudelleenkäytettävillä kangasvilteillä. Huonekalujen ostajille kuljetuksia tarjotaan lähes ympäri Suomen. Ostajille kuljetuspalveluvaihtoehtoina ovat Ekokompassi-ympäristösertifioitu Hakonen, Posti Green -palvelu sekä Mjukin oma kuljetus. Ostajalle kuljetettaessa kalusteet suojataan joko niin ikään uudelleenkäytettävillä kangasvilteillä, pahvipakkauksilla tai erikoistapauksissa, kuten lasiosia kuljetettaessa, käytetään suojamuovia.