Etsinnässä Suomen Vastuullisin tuote - Vinkkaa meille tuote!

Äänestä Suomen vastuullisinta tuotetta -arvonnan säännöt

Kaikkien Ostavastuullisesti.fi -sivustolla Suomen vastuullisin tuote -kilpailuun tuotetta tai palvelua äänestäneiden kesken arvomme yhdeksän palkintoa vastuullisesta valikoimastamme. Arvonta koskee 15.08 – 31.10.2023 välillä ehdokkaita äänestäneitä. Äänestysaika loppuu 31.10. klo 8.00

Tuotteita voi äänestää kunkin tuotteen sivulla täältä >

Palkinnot

  • 100 € lahjakortti Elaproof-verkkokauppaan. Arvomme kolme lahjakorttia. Palkinnot tarjoaa Build Care.
  • Vaatelaastaripaketti ”Pinta” Sanna Kallion Tikki-kuosilla. Arvo 13,90 €/palkinto, arvomme kolme palkintoa. Palkinnot tarjoaa Oikiat Design.
  • 25 € lahjakortti Pure Waste -verkkokauppaan. Arvomme kolme lahjakorttia. Palkinnot tarjoaa Pure Waste

Arvonnan järjestäjät

Arvonnan järjestää Infine Oy / Ostavastuullisesti.fi
Y-tunnus: 2930948-2
Aleksis kiven katu 26 C 49, 00500 Helsinki

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset henkilöt, joiden vakituinen asuinmaa on Suomi. Arvontaan voi osallistua useammin kuin kerran äänestämällä useampia tuotteitaÄänestetyt tuotteet eivät saa olla samoja, joita osallistuja on jo äänestänyt aiemmin. Kutakin tuotetta voi siis äänestään ainoastaan kerran.

Infinen tai arvontaan liittyvän osapuolen työntekijät tai edustajat ja/tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Arvonnan osallistumisaika

15.08 – 31.10.2023

Arvonta suoritetaan

10.11.2023 mennessä. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Arvonnan palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan Ostavastuullisesti.fi-sivustolta riippumattoman Vastuullisuuspaneelin kestävämmäksi valinnaksi kuratoimaa palkintoja.

Palkinnot

  • 100 € lahjakortti Elaproof-verkkokauppaan. Arvomme kolme lahjakorttia. Palkinnot tarjoaa Build Care.
  • Vaatelaastaripaketti ”Pinta” Sanna Kallion Tikki-kuosilla. Arvo 13,90 €/palkinto, arvomme kolme palkintoa. Palkinnot tarjoaa Oikiat Design. Tekstiili on pehmeää ja joustavaa kierrätettyä polyesteriä. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
  • 25 € lahjakortti Pure Waste -verkkokauppaan. Arvomme kolme lahjakorttia. Palkinnot tarjoaa Pure Waste.

Palkinnon saaja sitoutuu noudattamaan kyseisen palkinnon tarjoajan voimassaolevia yleisiä käyttöehtoja. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai tavaraksi eikä luovuttaa toiselle. Arvonnan järjestäjä (Infine) vastaa arpajaisverosta.

Voitosta ilmoittaminen ja palkinnon luovutus

Arvonnan järjestäjillä on oikeus käyttää maksutta ja ilman erillistä hyväksyntää voittajan etunimeä arvonnan voittajan julkistamisen yhteydessä. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 7 päivän sisällä yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja.

Kun voittaja on tavoitettu, yhteystiedot toimitetaan eteenpäin palkinnon tarjoavan yrityksen edustajalle, jonka kanssa sovitaan palkinnon lunastamisesta.

Tietosuoja ja rekisteriseloste

Infinen / Ostavastuullisesti.fi -sivuston rekisteriseloste

Voittajan tiedot luovutetaan ainoastaan voitetun palkinnon luovuttavan tahon edustajalle palkinnon lunastamista varten. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei luovuteta kolmansien osapuolten käyttöön.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.