Tee oma kestävän kuluttamisen lupauksesi ja voita yhteiskäyttöveneet koko veneilykaudeksi!

Tuo vastuulliset tuotteesi messuille

Suomen ensimmäinen kestävän elämäntavan tapahtuma järjestetään Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa 27.-28.11.2021. Kutsumme teidät tekemään tapahtumaa yhdessä ja näyttämään, että vastuullinen elämä on täynnä iloa, uusia oivalluksia ja nautintoja! 

Tapahtumaan osallistuminen edellyttää, että tuotteenne/palvelunne on kuratoitu kestävämmäksi valinnaksi asiantuntijapaneelimme toimesta. Voitte lukea lisää vastuullisuuspaneelista ja kuratointiprosessista täältä.

Rakennamme matalan kynnyksen tapahtuman sekä yrityksille että kävijöille. Olemme hinnoitelleet kaiken mahdollisimman reilusti eikä kävijöiltä peritä pääsymaksua. Toivomme, että kaikki ostavastuullisesti.fi -yritykset pääsevät mukaan ja saavat tapahtuman myötä paljon uusia asiakkaita!

Tulkaa siis sellaisena kuin olette – kestävän elämän ja kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suosittelemme teidän omien, olemassa olevien ständienne käyttöä. Rakennamme tapahtuman tunnelman ja ihmisten varaan, pyrimme välttämään messuille tyypillistä kertakäyttökulttuuria – tästä lisätietoja ja ohjeita myöhemmin. Myös tähän liittyviä ideoita vastaanotetaan mielellään!

Jätä alla olevalla lomakkeella yhteydenottopyynto jos kiinnostuit, tai ota yhteyttä suoraan Annukka Lehtoseen
040 738 2359, 
annukka@infine.fi 

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä Osta vastuullisesti - Kestävän elämän tapahtumaan liittyen