Tuo vastuulliset tuotteesi messuille

Suomen ensimmäinen kestävän elämäntavan tapahtuma järjestetään Suvilahden Kattilahallissa 8.–9.10.2022. Kutsumme teidät tekemään tapahtumaa yhdessä ja näyttämään, että vastuullinen elämä on täynnä iloa, uusia oivalluksia ja nautintoja!

Tapahtumaan osallistuminen edellyttää, että tuotteenne/palvelunne on kuratoitu kestävämmäksi valinnaksi asiantuntijapaneelimme toimesta. Voitte lukea lisää vastuullisuuspaneelista ja kuratointiprosessista täältä.

Rakennamme matalan kynnyksen tapahtuman sekä yrityksille että kävijöille. Olemme hinnoitelleet kaiken mahdollisimman reilusti eikä kävijöiltä peritä pääsymaksua. Toivomme, että kaikki Ostavastuullisesti.fi -yritykset pääsevät mukaan ja saavat tapahtuman myötä paljon uusia asiakkaita!

Tulkaa siis sellaisena kuin olette – kestävän elämän ja kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suosittelemme teidän omien, olemassa olevien ständienne käyttöä. Rakennamme tapahtuman tunnelman ja ihmisten varaan, pyrimme välttämään messuille tyypillistä kertakäyttökulttuuria – tästä lisätietoja ja ohjeita myöhemmin. Myös tähän liittyviä ideoita vastaanotetaan mielellään!

Jätä alla olevalla lomakkeella yhteydenottopyynto jos kiinnostuit, tai ota yhteyttä suoraan Annukka Lehtoseen
040 738 2359, 
annukka@infine.fi 

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä Osta vastuullisesti – Kestävän elämän tapahtumaan liittyen

Hei yrittäjä!

Haluaisitko tavoittaa kestävistä elämäntavoista kiinnostuneita kuluttajia? Onko sinulla vastuullisia tuotteita tai palveluita, jotka voisivat sopia mukaan Ostavastuullisesti.fi -sivustolle?

Etsimme jatkuvasti uusia kestäviä tuotteita valikoimaamme, jotta kävijämme löytävät vastuulliset vaihtoehdot erilaisiin arjen tarpeisiinsa.

Tuotteella tai palvelulla voi olla esimerkiksi yksi tai useampi seuraavista vastuullisuusominaisuuksista:

  • ratkaisee jonkin arjen tarpeen muita markkinoilla olevia vastaavia kestävämmin
  • on kotimainen tai lähituotantoa
  • hyödyntää kierrätysmateriaaleja tai muun tuotannon hukkavirtoja
  • tuotannossa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen ja uusiutuvaan energiaan
  • korvaa kertakäyttötuotteita
  • on tehty vastuullisista raaka-aineista tai materiaaleista

Jätä hakemus niin viemme tuotteesi Vastuullisuuspaneelin arvioitavaksi ja saat alan asiantuntijoiden arvion siitä, onko tuotteesi tai palvelusi kestävämpi valinta. Tarvittaessa tuemme hakemusprosessissa, jotta kaikki tuotteen kannalta olennaiset vastuullisuusominaisuudet tulevat huomoiduksi.