Liity joukkoomme tekemään kestävämpiä valintoja!

Voita Puustelli Miinus -keittiötaso – arvonnan säännöt

Kaikkien Ostavastuullisesti.fi -sivustolla kestävän kuluttamisen lupauksen tehneiden uutiskirjeen tilaajien kesken arvomme yhdelle voittajalle keittiötason kaupan päälle Puustellin Miinus-keittiötä ostettaessa. Vaihtoehtoisesti voittaja voi valita, että Puustelli tekee lahjoituksen hänen nimissään Itämeren ja sen perinnön suojeluun John Nurmisen Säätiön kautta tai hiilidioksidin sitomiseen joutomaata metsittämällä Puunin kautta.

Arvonta koskee jo lupauksen tehneitä sekä heinä–elokuun 2021 aikana tulevia uusia lupauksia. Palkinnon arvo riippuu valitusta keittiökokonaisuudesta tai vaihtoehtoisesta palkinnosta.

Arvonnan järjestäjät

Arvonnan järjestää Puustelli Group Oy, Teollisuuskatu 46, 29200 Harjavalta,
sekä Infine Oy / Ostavastuullisesti.fi, Alppikatu 17, 00530 Helsinki.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset henkilöt, joiden vakituinen asuinmaa on Suomi. Puustellin, Infinen tai minkään muun arvontaan liittyvän osapuolen työntekijät tai edustajat ja/tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Arvonta-aika

1.7.– 31.8.2021.

Arvonta suoritetaan

30.9.2021 mennessä. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Arvonnan palkinto

Osallistuneiden kesken arvotaan Puustelli Miinus-keittiön ostajalle 6/12mm ABL-taso veloituksetta. Palkinto on lunastettavissa aikaisintaan, kun palkinnon voittajan tilaussopimus uudesta Puustelli-keittiöstä on tehty. Palkinto on lunastettava 31.8.2022 mennessä.

Vaihtoehtoisesti Puustelli tekee lahjoituksen voittajan nimissä 250 euron arvosta Itämeren ja sen perinnön suojelemiseen John Nurmisen Säätiön kautta tai hiilidioksidin sitomiseen Puunin kautta.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai tavaraksi eikä luovuttaa toiselle.

Arvonnan järjestäjistä Puustelli Group Oy vastaa arpajaisverosta.

Voitosta ilmoittaminen ja palkinnon luovutus

Arvonnan järjestäjillä on oikeus käyttää maksutta ja ilman erillistä hyväksyntää voittajan nimeä arvonnan voittajan julkistamisen yhteydessä.

Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 14 päivän sisällä yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja.

Kun voittaja on tavoitettu, yhteystiedot toimitetaan eteenpäin Puustelli Groupin edustajalle, jonka kautta voittaja saa lunastaa palkintonsa.

Tietosuoja ja rekisteriseloste

Puustelli Group Oy:n tämän arvonnan henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä täällä ja Infine Oy:n / Ostavastuullisesti.fi -sivuston rekisteriseloste täällä.

Voittajan tiedot luovutetaan ainoastaan Puustellin edustajalle palkinnon lunastamista varten. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.