Tule mukaan ja tee oma kestävän kulutuksen lupauksesi! Jokaista meistä tarvitaan.

Kestävän elämän artikkelit

Klaus Kuhanen lupaa…

…edistää vastuullista kuluttamista välttämällä kertakäyttötaloutta ja suosimaan kestävän kehityksen tuotteita, mm lähiruokaa. Sitoudun kierrättämiseen, niin kotona kuin johtamassani työyhteisössä ja toimien esimerkkinä. Energian osalta sitoudun käyttämään 100% vihreätä energiaa ja huolehtimaan siitä, että edustamani yritys toimii samoin.

Lue lisää »

Elina Heiskanen lupaa…

…siirtyä työmatkapyöräilijäksi. Lisäksi hän aikoo hivuttaa koko perhettä kohti entistä vegaanisempaa ruokavaliota. Jos tavoite täyttyy, niin Elina aikoo liittyä yhteisöllisen puutarhapalstan toimintaan ja ryhtyä tuottamaan todellista lähiruokaa. Se on tosin niin hyvä idea, että taitaa toteutua muutenkin!

Lue lisää »

Roosaliina Sunikka lupaa…

.…keskittyy tekemään arjessa parempia valintoja, koska kokee pienilläkin teoilla olevan merkitystä. Hän välttelee autoilua ja valitsee kulkuvälineeksi mielummin polkupyörän. Hän aikoo myös ostaa vastuullisesti, jättää turhat asiat ostamatta, suosia kierrätettyä, kierrättää ja matkustaessa hyvittää siitä syntyvät päästöt. Hän aikoo myös jatkaa vegaaniruokavaliolla. Sosiaalisen median vaikuttajana hän tekee yhteistyötä vain sellaisten yritysten kanssa, joiden arvomaailman hän itsekin jakaa. Hänelle on tärkeää kannustaa hyväntahtoisesti muitakin vastuulliseen kuluttamiseen Instagram kanavallaan.

Lue lisää »

Antti Kirjavainen lupaa…

…jatkaa vastuullisesti kuluttamista ja lupaa tarjota ilmaista työn organisoinnin ja ketterän liiketoiminnan konsultointia vähintään 10 tuntia vuoden 2021 aikana firmoille ja yhdistyksille, jotka edistävät vastuullista kuluttamista ja ilmastoystävällisempää tulevaisuutta, jos lupaustavoite saadaan täyteen.

Lue lisää »

Salla Laajavaara lupaa…

…selvittää ostamiensa tuotteiden alkuperän ja viedä vastuullisen ostamisen viestiä edelleen eteenpäin. Lupaan ensisijaisesti ostaa käytettyä ja/tai kotimaista.

Lue lisää »

Janina Luoto lupaa…

…ostaa vastuullisesti, ekologisesti ja lähellä tuotettuja kestäviä tuotteita ja edistää omilla valinnoillaan ihmisten ja luonnon hyvinvointia. Islet Groupin toimitusjohtajana hän lupaa tehdä päivittäin vastuullisia päätöksiä, näyttää esimerkkiä ja innostaa muita yrityksiä toimimaan vastuullisemmin sekä muuttaa maailmaa kehittämällä kestävää kehitystä edistäviä metodologioita ja hyödyntämällä parhaita, uusimpia teknologiaratkaisuja.

Lue lisää »

Siiri Enoranta lupaa…

…ostaa tarvitsemansa tavarat tai vaatteet ensisijaisesti käytettynä, ja uusia tuotteita ostaessaan tukea vain merkkejä, jotka pyrkivät ekologiseen ja vastuulliseen tuotantoon. Hän lupaa suosia vegaaniruokaa ja kulkea ensisijaisesti polkupyörällä.

Lue lisää »

Ella Lahtinen lupaa…

…jatkossakin käyttää lainaus- ja korjauspalveluita, ja lupaa etsiä enemmän huonekaluja ja kodin tavaroita käytettynä, kunnostettuna tai uudelleenvalmistettuna, kun sellaisille tulee tarve. Ella lupaa myös antaa yrityksille palautetta tuotteiden vastuullisuudesta sekä tsempata läheisiään ja muita ihmisiä vastuullisempien valintojen tekemiseen. Kun kampanjan 192 500 vastuullisuuslupausta saadaan täyteen, Ella lupaa viedä autonsa romutettavaksi.

Lue lisää »