Suomen vastuullisin tuote 2022 -yleisöäänestys on auki. Äänestä ja osallistu arvontaan!

Nyt valitaan Suomen vastuullisin tuote 2022

Yleisöäänestys on auki, anna äänesi ja osallistu arvontaan!

TEE KESTÄVÄMPIÄ VALINTOJA HELPOSTI
Vain vastuullisia tuotteita

Valikoima vastuullisia tuotteita ja palveluita sekä vinkkejä kestävämpään elämäntapaan. Sinulle joka haluat tehdä kestävämpiä valintoja arjessasi – helposti.

Luotettavasti

Tuotteiden ja palveluiden vastuullisuuden on arvioinut riippumattomista asiantuntijoista koottu Vastuullisuuspaneeli. Arvioinnit perustuvat yritysten antamaan tai julkisista lähteistä saatavilla olevaan tietoon. Vastuullisuuskuvaus kertoo mikä tekee tuotteesta kestävämmän valinnan. 

Vaikuta valinnoillasi

Ostamalla vastuullisesti autat varmistamaan, että tulevaisuudessa on tarjolla yhä enemmän kestäviä vaihtoehtoja meille kaikille.

Vastuulliset valinnat

Selaa ekologisesti ja sosiaalisesti kestäviä tuotteita ja palveluita. Koko vastuullinen valikoima on mukana myös Suomen vastuullisin tuote -kilpailussa! Äänestä suosikkiasi tuotteen sivulla ja osallistu arvontaan!

Uusimmat artikkelit

Tietoa ja vinkkejä kestävään elämään

Kaupallinen yhteistyö

Helsinki Foundation yhdistää ihmiset tekemään luonnolle tilaa

Kansainvälisesti toimiva säätiö hankkii lahjoitusvaroilla maa-alueita, jotka jätetään luonnontilaan. Alueet tarjoavat kasveille ja eläimille arvokasta suojaa ihmiskunnalta, joka on maankäytön tavoillaan ajanut luonnon yhä pienempään nurkkaan. Kaupallinen yhteistyö: Helsinki Foundation

Lue artikkeli »
Kestävä elämä -podcast

Syvenny vastuullisuusteemoihin tulevaisuusvisionööri Perttu Pölösen johdolla!

Makkonen & Eriksson - sarjakuva

Kirjailija Juha Ruusuvuoren ja graafikko Salla Vaseniuksen sarjakuvaa sekä pakinaa yhdistävässä sarjassa voimakaksikko Makkonen & Eriksson taittavat peistä kestävään elämäntapaan liittyvissä kysymyksissä. 

Tilaa
uutiskirje!