Tee oma kestävän kuluttamisen lupauksesi ja voita Puustelli Miinus -keittiötaso

Kun ostat,
osta vastuullisesti

Kestäviä valintoja helposti

Tee kestävämpiä valintoja helposti

Ostavastuullisesti.fi on sivusto sinulle, joka haluat tehdä kestävämpiä valintoja arjessasi – helposti. Olemme koonneet avuksesi valikoiman vastuullisia tuotteita ja palveluita sekä vinkkejä kestävämpään elämäntapaan.

Kaikki tuotteet ja palvelut sivustolle hyväksyy riippumaton Vastuullisuuspaneeli, jonka jäsenet ovat kestävän tuotannon ja kulutuksen pitkän linjan asiantuntijoita. Paneelin kuratoinnin ansiosta voit luottaa siihen, että valinnoillasi on vaikutusta.

Ostamalla vastuullisesti autat varmistamaan, että tulevaisuudessa on tarjolla yhä enemmän kestäviä vaihtoehtoja meille kaikille. 

Kestävä elämä -podcast

Kestävä elämäntapa ja ilmastokysymykset kiinnostavat yhä useampaa, mutta vastuulliset valinnat eivät aina ole helppoja, ja tiedonjano uusia, kestäviä vaihtoehtoja kohtaan on suuri. Voiko omilla kulutusvalinnoilla oikeasti vaikuttaa? Kestävä elämä -podcast tarjoaa kurkistuksia innovatiivisten ratkaisujen maailmaan ja kestävämpään arkeen tulevaisuusvisionääri Perttu Pölösen sekä vaihtuvien asiantuntijavieraiden johdolla. Sarja käsittelee jokaisen meistä arkea koskettavia aiheita vastuullisesta kuluttamisesta aina kestävään arkiruokaan, hävikin vähentämiseen sekä tulevaisuuden energiaan.

UUSI JAKSO:
Muutos tapahtuu aina nopeammin kuin ajatellaan.