Liity joukkoomme tekemään kestävämpiä valintoja!

Kun ostat,
osta vastuullisesti

Kestäviä valintoja helposti

Kestäviä valintoja elämän jokaisella osa-alueella

Puustelli Miinus

Muunneltava, uudenlaista runkomateriaalia hyödyntävä pitkäikäinen ja käyttöä kestävä kotimainen keittiömallisto.

Vastuullisuus

Puustelli Miinus-keittiö on kestävämpi valinta, sillä se on tehty kestämään aikaa ja käyttöä ja tuotannossa hyödynnetään puuteollisuuden hukkavirtoja.

Tee kestävämpiä valintoja helposti

Ostavastuullisesti.fi on sivusto sinulle, joka haluat tehdä kestävämpiä valintoja arjessasi – helposti. Olemme koonneet avuksesi valikoiman vastuullisia tuotteita ja palveluita sekä vinkkejä kestävämpään elämäntapaan.

Kaikki tuotteet ja palvelut sivustolle hyväksyy riippumaton Vastuullisuuspaneeli, jonka jäsenet ovat kestävän tuotannon ja kulutuksen pitkän linjan asiantuntijoita. Paneelin kuratoinnin ansiosta voit luottaa siihen, että valinnoillasi on vaikutusta.

Ostamalla vastuullisesti autat varmistamaan, että tulevaisuudessa on tarjolla yhä enemmän kestäviä vaihtoehtoja meille kaikille. 

Kestävä elämä

Tietoa, tärppejä ja inspiraatiota vastuullisempaan arkeen

Kaupallinen yhteistyö

Vinkit kestävän keittiön suunnitteluun

Keskivertokuluttajan vuosittaisesta hiilijalanjäljestä noin 20 % muodostuu asumisesta ja n. 18 % ruokaan liittyvistä valinnoista. Keittiö liittyy olennaisesti molempiin, joten voidaan ajatella, että siellä tehtävillä ratkaisuilla luodaan pohja myös kestävälle, hyvälle elämälle. Millaisin valinnoin keittiöstä ja sen käytöstä voi tehdä kestävää ja mitä se tarkoittaa sujuvan arjen kannalta?

Lue artikkeli »
Kaupallinen yhteistyö

Beatboxaajan keittiössä – Kolme kysymystä Felix Zengerille

Beatboxaaja on muusikko ja esiintyjä, joka tuottaa ääniä omalla suullaan. Felix Zenger tykästyi jo varhaisella iällä ajatukseen, että voisi tuottaa rytmimusiikkia ilman raskasta laitteistoa. Pitäisikö poikkeuksellinen ratkaisu tulkita varhaisena vihjeenä luonnon resursseja kunnioittavasta minimalismista?

Lue artikkeli »
Uusimmat artikkelit

Kestävä elämä -podcast

Kestävä elämäntapa ja ilmastokysymykset kiinnostavat yhä useampaa, mutta vastuulliset valinnat eivät aina ole helppoja, ja tiedonjano uusia, kestäviä vaihtoehtoja kohtaan on suuri. Voiko omilla kulutusvalinnoilla oikeasti vaikuttaa? Kestävä elämä -podcast tarjoaa kurkistuksia innovatiivisten ratkaisujen maailmaan ja kestävämpään arkeen tulevaisuusvisionääri Perttu Pölösen sekä vaihtuvien asiantuntijavieraiden johdolla. Sarja käsittelee jokaisen meistä arkea koskettavia aiheita vastuullisesta kuluttamisesta aina kestävään arkiruokaan, hävikin vähentämiseen sekä tulevaisuuden energiaan.

UUSI JAKSO:
Muutos tapahtuu aina nopeammin kuin ajatellaan.