Liity joukkoomme tekemään kestävämpiä valintoja ja voita lahjakortti Holmastolle!

Kun ostat,
osta vastuullisesti

Kestäviä valintoja helposti

Tee kestävämpiä valintoja helposti

Vain vastuullisia tuotteita

Valikoima vastuullisia tuotteita ja palveluita sekä vinkkejä kestävämpään elämäntapaan. Sinulle joka haluat tehdä kestävämpiä valintoja arjessasi – helposti.

Luotettavasti

Tuotteiden ja palveluiden vastuullisuuden on arvioinut riippumattomista asiantuntijoista koottu Vastuullisuuspaneeli. Vastuullisuuskuvaus kertoo mikä tekee tuotteesta kestävämmän valinnan.

Vaikuta valinnoillasi

Ostamalla vastuullisesti autat varmistamaan, että tulevaisuudessa on tarjolla yhä enemmän kestäviä vaihtoehtoja meille kaikille.

Kestävä elämä

Tietoa, tärppejä ja inspiraatiota vastuullisempaan arkeen

Ostavastuullisesti.fi täyttää vuoden!

Ostavastuullisesti.fi-sivusto on rakennettu sille ajatukselle, että jokaisella meistä pitäisi olla mahdollisuus ja keinot tehdä vastuullisia valintoja niin arjessa kuin juhlassa. Kulunut vuosi on osoittanut, että moni teistä ajattelee samoin ja

Lue artikkeli »
Uusimmat artikkelit

Kestävä elämä -podcast

Kestävä elämäntapa ja ilmastokysymykset kiinnostavat yhä useampaa, mutta vastuulliset valinnat eivät aina ole helppoja, ja tiedonjano uusia, kestäviä vaihtoehtoja kohtaan on suuri. Voiko omilla kulutusvalinnoilla oikeasti vaikuttaa? Kestävä elämä -podcast tarjoaa kurkistuksia innovatiivisten ratkaisujen maailmaan ja kestävämpään arkeen tulevaisuusvisionääri Perttu Pölösen sekä vaihtuvien asiantuntijavieraiden johdolla. Sarja käsittelee jokaisen meistä arkea koskettavia aiheita vastuullisesta kuluttamisesta aina kestävään arkiruokaan, hävikin vähentämiseen sekä tulevaisuuden energiaan.

UUSI JAKSO:
Muutos tapahtuu aina nopeammin kuin ajatellaan.